Prywatność

Dane Osobowe

Składając zamówienie Kupujący wyraża jednocześnie zgodę na wykorzystanie swoich danych osobowych w celach niezbędnych do przeprowadzenia transakcji kupna-sprzedaży, zgodnie z postanowieniami Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych /Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz.926/.

Zgodnie z art. 24 Ustawy o ochronie danych osobowych Kupujący ma prawo do wglądu oraz poprawiania swoich danych osobowych.

Dane osobowe, które podajcie Państwo zamawiając produkt lub rejestrując się są wykorzystywane do realizacji zamówienia oraz do kontaktu z Klientami Sklepu Internetowego “pompadobenzyny.pl”. Sklep Internetowy “pompadobenzyny” nie sprzedaje ani nie udostępnia osobom trzecim danych personalnych i adresowych Klientów.

Dane dotyczące płatności

W przypadku płatności za pomocą przelewu na konto bankowe Sklepu Internetowego “pompadobenzyny” lub przy pomocy elektronicznego kanału PayPro.pl Sklep Internetowy “pompadobenzyny” nie ma dostępu do danych Klienta. W obu przypadkach odpowiedzialność za ochronę danych przejmuje Państwa bank lub serwis PayPro.pl. Formularze PayPro.pl znajdują się na bezpiecznym serwerze i są szyfrowane odpowiednimi technologiami.

Pliki cookies

Pliki cookies to małe pliki tekstowe wysyłane przez sklep internetowy i przechowywane na Państwa komputerze, zawierające pewne informacje związane z korzystaniem przez Państwa z Witryny i Sklepu Internetowego. Pliki cookies wykorzystywane są przez Sklep Internetowy w celu obsługi Witryny i zapewnienia Państwu interesujących informacji oraz podczas procesu zakupowego, np w celu zapamiętywania dokonanych przez Państwa zakupów.

Pliki cookies wykorzystywane przez Sklep Internetowy mogą mieć charakter tymczasowy lub trwały. Tymczasowe pliki cookies są usuwane z chwilą zamknięcia przeglądarki, natomiast trwałe pliki cookies są przechowywane także po zakończeniu korzystania przez Państwa z Witryny i służą do przechowywania informacji takich jak Państwa hasło czy login, co przyspiesza i ułatwia korzystanie z Witryny. W każdym przypadku mogą Państwo zablokować instalowanie plików cookies lub usunąć trwałe pliki cookies, wykorzystując stosowne opcje Państwa przeglądarki internetowej.